Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Servi Yağı Nasıl Üretilir?

Servi çok yıllık, yaprak dökmeyen, dik ve devasa uzun görünüme sahip bir ağaçtır. Servi yağı ise bu ağacın dallarından, gövdelerinden ve yapraklarından elde edilen esansiyel bir yağdır.

Üretim Yöntemi:  Genç servi dallarının, gövdelerinin ve iğnelerinin buharla damıtılmasıyla elde edilir.

Sağlık için Faydaları Nelerdir? 

• Cildi ve kasları sıkılaştırır. Yaraları iyileştirir. Spazmları tedavi eder. İdrar yollarını uyarır. Kan akışını düzenler. Solunum sistemini rahatlatır. Terlemeyi destekler. Kötü kokuyu ortadan kaldırır. Karaciğer sağlığını korur. Stresi azaltır.

Cilt için Faydaları Nelerdir? 

• Kesikleri hızlı bir şekilde iyileştirir. Hem iç hem de dış yaraları tedavi eder ve enfeksiyonları önler. Sivilceleri, akneleri ve cilt döküntülerini tedavi etmek için kullanılır. Kan akışını uyarma kabiliyetinden dolayı, varis için bir damar ilacı olarak kullanılır.

• Portakal kabuğu görünümünü, bacaklarda, popoda, midede ve kolların arkasında görünen selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Siğillerin tedavisi için kullanılır. Hoş bir aromaya sahip olduğu için vücut kokusunu azaltmaya yardımcı olur.

Saç için Faydaları Nelerdir? 

• Saçınızı ve saç derinizi temiz tutar ve saç bakteri oluşumunu önler. Saç derisinde oluşabilecek iltihaplanmayı hafifletir ve önler. Kepek oluşumunu da engeller. Saç derisinin yaşlanma sürecini veya en azından yaşlanma sürecinin belirtilerini biraz yavaşlatmaya yardımcı olur.

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınız için sale@lavendrose.com e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir