Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Sabit Yağ Nedir?

Sabit yağ bir diğer adıyla taşıyıcı yağ olarak bilinir. Bitkilerin yağlı kısımlarından preslenerek elde edilir. Uçucu yağların aksine genellikle kokusuzdur veya hafif bir aromaya sahiptir.

Bazı Taşıyıcı/Sabit Yağlar: Argan Yağı, Badem Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı, Zeytin Yağı, Hindistan Cevizi Yağı.

Peki Sabit Yağ ve Uçucu Yağın Karışma Oranı Nasıl Olmalıdır?

50 ML herhangi bir Sabit Yağ içerisine, kullanmak istediğiniz uçucu yağdan 10 damla damlatıp, karıştırarak seyreltmek en doğru orandır.

Unutmamalıyız ki…

Hiçbir uçucu yağı tek başına cilde uygulamamak gerekir. En doğrusu; seçtiğiniz yağları, doğru oranlarda karıştırarak cilde uygulamaktır.

Öneri: Kimyasal işlemlerle elde edilen uçucu yağlar gerçek uçucu yağlar olmadığından uçucu yağ aldığınızda mutlaka arkasında yazan üretilme şeklini mutlaka incelemelisiniz.

Saf Ürün Bile Olsa Teninize Test Etmeden Kullanmayın!

Bitkinin özü, ‘saf’ da olsa cildinize direk sürmenin, solumanın ve yemenin güvenli olduğu anlamına gelmez. Doğal maddelerde cildi tahriş eder. Alerjik reaksiyona neden olur. Cildimize sürdüğümüz her şey gibi… Cildinizin küçük bir alanında test etmek ve cildinizin ne tepki verdiğini görmek en doğrusudur.

**Bu kadar çok kullanım alanı ve faydası olan, doğanın en saf kimyasını bize sunan uçucu yağları hala deneyimlemediyseniz, bizimle tanışmamışsınız demektir.

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınız için sale@lavendrose.com e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir