Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Lavanta Nedir? Ne İşe Yarar?

Lavanta; muhteşem güzelliği, kendine özgü kokusu ve pek çok alanda kullanılmaya uygun yapısıyla nanegiller ailesinden gelen bir çiçektir. Lavanta bitkisinin kökeni Akdeniz, Hindistan ve Orta Doğu bölgesi olduğu düşünülmektedir.

Lavanta Ne İşe Yarar ?

    ·      Kuyucak lavantasının en belirgin özelliği genetiğinde yüksek oranda A vitamini bulunmasıdır.

·         A vitamini cildin doğal kolajen üretimini destekler. Cildi gençleştirici, kırışık önleyici ve lekeleri yok edici özelliğe sahiptir.

·         Kararma eğilimli bir ciltte beyazlatıcı etkiye sahiptir.

·         Antibakteriyel ve anti-inflamatuar etkisi ile ciltteki minik kusurlara etki ederek cildin pürüzsüz ve bakımlı görünmesini sağlar.

·         Yaşlanma karşıtıdır.

·         Cildi nemlendirerek yağ dengesini korur ve cildin aydınlatır.

·         Sivilce ve akne oluşumunu engeller.

·         Cildi güzelleştirerek bakımlı, parlak ve ışıl ışıl görünmesini sağlar.
 
Lavanta Bitkisinin Saç için Faydaları:
 
  Saçların beslenmesini sağlar ve kırılmaları önler.  Kuru saç derisini nemlendirir ve koparak dökülmesini önler.  Erkeklerde saç beyazlamasını erteler.  Saç derisine masaj yaparak uygulandığında kan dolaşımını arttırarak, yeni saç çıkmasını sağlar.  Bit ve sirke oluşumunu engeller.

   Daha fazla bilgi için bize sale@lavendrose.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınız için sale@lavendrose.com e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir