Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Kayısı Çekirdeği Yağı Nasıl Üretilir?

Kayısı çekirdeği yağı, kurutulmuş kayısı çekirdeklerinden soğuk pres yöntemi ile elde edilen faydalı bir yağdır. Şeffaf altın bir  renge sahiptir. Kayısı çekirdeği yağı, ince yapısı sayesinde cilt tarafından kolaylıkla emilir ve cildi tahriş etmez. Kayısı çekirdeği yağının içinde yüksek miktarda omega 3, 6 ve 9 yağ asitleri bulunduğu için cilt bakımı açısından önemli bir yere sahiptir.

Cilt için Faydaları Nelerdir? 

• Cildi nemlendirir. Pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Kayısı çekirdeği yağının yaşlanma karşıtı etkileri vardır. Siyah nokta ve sivilce oluşumunu önler. Ciltteki koyu halka görünümünün azalmasına yardımcı olur.

• Sedef ve egzamayı tedavi eder. İnce çizgi ve kırışıklık görünümünün azalmasında etkili oluyor. Mantar, uçuk, selülit, sedef, enfeksiyon ve yaraların iyileşmesine kayısı çekirdeği yağı katkıda bulunuyor. Arı ve böcek sokması gibi durumlarda ağrı ve şişkinliği hafifletiyor.

• Saç, kaş ve kirpik diplerinde kullanıldığında kıl köklerinin güçlenmesini sağlıyor.

Kayısı Çekirdeği Yağının Sağlık için Faydaları Nelerdir? 

• Eklem ağrılarına iyi geliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

• Kayısı çekirdeği yağı kötü kolesterolü düşürüp kalp sağlığını koruyor. Öksürük gibi üst solunum yolları rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılıyor.

• Hücre yenilenmesine yardımcı olur. Enfeksiyonları ve enflamasyonu engellemeye yardımcı olur.

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınız için sale@lavendrose.com e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir