Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Karanfil Yağı Nasıl Üretilir?

Mersingiller ailesinden karanfil ağacı çiçeğinin gonca kısmı karanfil olarak adlandırılmaktadır.. Karanfil; kalsiyum, demir, fosfor, sodyum, potasyum, A ve C vitaminleri açısından çok zengindir.

Üretim Yöntemi: Tomurcuk şeklinde olan karanfiller hasat edilip çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra su distilasyonu yapılarak yağ haline getirilir.

Sağlık için Faydaları Nelerdir?

• Karanfil yağının en temel özelliği diş bakımı ve diş ağrıları için kullanılmasıdır. Ağızda biriken mikropları temizler. Ağız bakımını destekler. Ağız kokusunu giderir. Eklem ve kas ağrılarına iyi gelmektedir. Eklemlerdeki şişkinliklerin geçmesine fayda sağlar. Romatizma ağrılarına karşı koruyucudur. Şiddetli baş ağrısına ve strese iyi gelir. Enfeksiyon tedavilerinde kullanılır. Vücutta meydana gelen iltihapları gidermeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan antioksidan ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Zihin yorgunluğunu alır ve hafıza problemi olan kişilere iyi gelir. Cinsel güce fayda sağlamaktadır. Geciktirici etkisi ile cinsel performansı artırır.

Cilt için Faydaları Nelerdir?

• Akne oluşumunu engeller. Sivilce tedavisinde kullanılır. Hücre yenilenmesini destekler. Ölü hücrelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.

Saç için Faydaları Nelerdir?

• Saç köklerini besler. Yıpranmış ve kırılmış saçları onarır. Yeni saç oluşumunu destekler. Saçların hızlı uzaması sağlar. Saçların kolay şekil alması sağlar.

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınız için sale@lavendrose.com e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir