Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

KIRIŞIKLIK KREMİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ŞAMPUAN VE CİLT TONU EŞİTLEME SERUMU

Kırışıklık Kremi Hakkında;

✔ EŞSİZ KIRIŞIKLIK FORMÜLÜ – Sadece Kırışıklık Genel Olarak Azaltmaya Yardımcı Olmakla Kalmaz, Aynı Zamanda Mitokondriyal Aktiviteyi Uyaran Bir Cilt Parlatıcı Görevi Görür. Yüksek Miktarda Doğal Nemlendirici Faktör Ve C Vitamini İle Cildiniz Yenilenmiş Ve Gençleşmiş Hissedilecektir.

✔ GÜÇLÜ BİTKİ ÖZÜ – Serumumuz, Cildinizi Uyaran Ve Olağanüstü Yaşlanma Karşıtı Sonuçlar Veren Güçlü Bitki Özleri De Dahil Olmak Üzere Doğal Bileşenlerin Eşsiz Bir Karışımıdır.

✔ ORGANİK YAĞLAR – Cildin Yenilenmesine Yardımcı Olma Yetenekleri İçin Seçilen Organik Soğuk Preslenmiş Yağlar Ve Organik Uçucu Yağlarla Formüle Edilmiştir.

✔ PREMİUM CAM AMBALAJ – Standart Şeffaf Camda Depolanan Ürünler Zamanla Bozulmaya Eğilimlidir. Zararlı Güneş Işığına Ve UV Işınlarına Karşı Birinci Sınıf Koruması İçin En İyi Ambalajı Kullanıyoruz.

✔ VEGAN DOSTU – Serumumuzun Üretiminde Sadece Vegan Dostu Kaynaklardan Elde Edilen Malzemeler Kullanılmaktadır.

 

KIRIŞIKLIK SERUMU Hakkında;

Doğal İçerikler: Etkili Cilt Aydınlatması İçin% 100 Doğal Glutatyon Ve Alfa Arbutin İle Zenginleştirilmiştir.

Parlak Cilt Parlatıcı: Ten Rengini Ve Koyu Lekeleri Hedefleyerek Daha Açık, Daha Parlak Bir Cilt Sağlar.

Formül Nemlendirici Formül: Kuru, Kaşıntılı Cildi Yatıştırır Ve Sivilceleri Azaltır, Cildinizi Yumuşak Ve Yumuşak Hissettirir. Refreshed.İn Hücre Döngüsünü Hızlandırarak Ölü Deri Hücrelerinin Çıkarılmasına Yardımcı Olmanın Yanı Sıra. Aknenin Başlıca Nedenlerinden Biri Olan Akne İzlerini Ve Yağlı Cildi Gideren Salisilik Asit.

Yaşlanma Karşıtı Faydalar: İnce Çizgileri Ve Kırışıklıkları Azaltmak İçin C Vitamini Ve B3 İle Doludur, Cildinize Genç Bir Işıltı Verir.

İngiltere’de Üretilmiştir: Güvenebileceğiniz Kalite, Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur Ve Yüz, Boyun Ve Vücutta Kullanılabilir.

 

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ETKİN ŞAMPUAN HAKKINDA;

 

Bu Vegan Formülü, Kullanıcılar Arasında Serpinti Ve Kırılmayı Düzenli Bir Şekilde Azalttığı İçin Büyük Beğeni Topladı. Yıkandıktan Sonra Saçlar Daha Güçlü Ve Yumuşak Hissetti, Bu Da Çözülmesini Ve Şekillendirilmesini Hızlı Ve Kolay Hale Getirdi. Bukleleri Ve Dalgaları Olanlar Da Düzlemlerde Bir Azalma Gördü.

Güvenli Parlatıcı  Ve Tatlı Nefis Kokusu, Eşsiz Bir Karışımıyla Bu İpeksi Yumuşak, Hafif Şampuan, Saç Kalitenizin Değişmesiyle İlgili Tüm Endişeleri Gidererek Saç Ve Saç Derinize Hızlıca Nüfuz Eder. Genel Olarak Daha Sağlıklı, Daha Parlak Bir Saç İçin Saçın Canlılığı Ve Parlaklığını Artırır.

 

 

 

    Bir Cevap Yazın

    Lavendrose sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Skip to content